Czekoladowy budyń z awokado
10:37, 27 maja 2015 0 komentarzy
Czekoladowy budyń z awokado
Wartość energetyczna / 100g: 276.00 kcal
Białko / 100g
12.00g
Tłuszcze / 100g
10.00g
Węglowodany / 100g
41.00g

Składniki:

  • 1 dobrze dojrzałe awokado (ok. 100g)
  • 50 g kaszy jaglanej
  • 40 g miodu
  • 5 g kakao
  • 20 g gorzkiej czekolady
  • 10 g żurawiny

 

Jak wykonać?

Kaszę jaglaną ugotować na papkę. Dodać miód i kakao. Awokado zblendować i dodać do kaszy. Razem wymieszać i dokładnie zblendować. Posypać żurawiną i pokrojoną gorzką czekoladą.

wstecz
Aby móc dodawać komentarze należy być zalogowanym użytkownikiem. Logowanie
0 komentarzy